Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Під час замовлення товарів та послуг на сайті Постачальника згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних», ви надаєте Постачальнику згоду на обробку, збір, реєстрацію, накопичення, безстрокове зберігання, адаптацію, зміну, поновлення, використання, знищення, знеособлення всіх введених для реєстрації персональних даних з метою належного надання послуг адресної доставки товарів та послуг, а також розрахунку за поставлені товари та надані послуги, як це передбачено Публічної офертою Постачальника.

Збір і використання інформації

Під час замовлення товарів на Сайті Ви передаєте свої особисті дані: прізвище, ім’я та по-батькові клієнта, номер телефону, адреса доставки, адреса електронної поштової скриньки, які зберігаються в нашій системі для управління замовленнями і здійснення обліку всередині компанії.

При обробці отриманих персональних даних ми діємо відповідно до законодавства у сфері персональних даних і дотримуємося всіх відповідних приписів щодо забезпечення конфіденційності наданої інформації. Приймаємо всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту конфіденційної інформації від несанкціонованого доступу, втрати або знищення.

Постачальник не зберігає дані платіжних карток клієнтів на Сайті, а користується для проведення безготівкового розрахунку послугами компаній, що надають такі послуги згідно усіх вимог чинного законодавства України.

Ми можемо запросити у Вас додаткову інформацію, якщо вона необхідна для внесення змін до вже оформлених замовлень на товари та послуги.

З метою маркетингової комунікації ми можемо запитати у Вас додаткову інформацію для проведення рекламних акцій і інших заходів. Вихідна комунікація в маркетингових цілях здійснюється у вигляді інформування та опитування (телефон/електронна пошта/месенджери). Додатково можливий збір інформації щодо задоволеності якістю обслуговування. Кінцевою метою збору додаткової інформації є поліпшення переліку та якості товарів та послуг.

Передача персональних даних

Персональні дані користувачів обробляються в головному офісі Постачальника відповідно до суворих регламентів та інструкцій і доступні обмеженому колу осіб з числа працівників компанії тільки під час виконання посадових обов'язків та обслуговування конкретних користувачів.

Персональні дані Користувачів можуть бути надані третім особам, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, винятково з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Постачальника, включаючи доставку Товару.

Інформація про Користувачів може бути передана уповноваженим органам державної влади лише на підставах та в порядку, що встановлені законодавством України.

Обмеження відповідальності

Ми не перешкоджаємо користувачам в розголошенні даних щодо номера та адреси замовлення, датах і переліку товарів, що замовляються на майданчиках соціальних медіа (сторінки Империя Меха у Facebook, imperia_meha_ua в Instagram, тощо), проте наполегливо рекомендуємо за необхідності повідомляти інформацію про замовлення за допомогою особистих повідомлень.

Ви самостійно несете відповідальність за забезпечення безпеки свого комп'ютера на предмет шкідливого програмного забезпечення і безпеку передачі даних через інтернет у зв'язку з цим.

Користуючись веб-сайтом Постачальника під час замовлення товарів та послуг, ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб'єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».Цей перелік доступний за посиланням:

 http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17

Loading...